Cart

Kliknite na "Enter" da biste počeli sa pretragom

DI LASH PRO ACADEMY

Priča o pokretanju uspešnog privatnog biznisa kada su naizgled sve lađe potonule, deluje kao dobar filmski scenario sa srećnim krajem. Izgubiti menadžersku poziciju u velikoj korporaciji i preko noći ostati bez posla, ni u jednoj zemlji nije mala stvar. Ali heroji se ne rađaju. Oni se stvaraju!

„Čime biste se bavili da ne postoji novac?“

Usuditi se da ostvarite svoju viziju nekada je lakše nego što mislite. Samo se treba usuditi. Upravo tu je i početak naše priče. 2014. godine Dijana Đorić je pokrenula Di Lash Pro Academy. Uz iskrenu posvećenost i stalna ulaganja u svoja znanja i veštine, Di Lash Pro Academy vrlo brzo postaje jedna od najpriznatijih akademija za nadogradnju trepavica na našem tržištu.

2018. godine, da naša vizija bude i potpuna, nastao je Di Lash Pro Brand. Simbolično na Uskrs, kao veliki praznik koji slavi novo rođenje i novi početak. Pokretanjem sopstvenog brenda nakon dugog procesa testiranja i odabira, stvorili smo ceo asortiman visoko kvalitetnih proizvoda neophodnih za rad svakog lash tehničara. Naši proizvodi su ne samo ono što koristimo, već i ono što volimo da koristimo! A tako kažu i naši verni klijenti.

Di Lash Pro proizvodi su trenutno dostupni na tržištu Srbije i regiona, a uskoro se prodaja proširuje i na internacionalno tržište.

Di Lash Pro Academy nudi tri vrste usluga:

  • Tretmane za nadogradnju trepavica
  • Edukacije za nadogradnju trepavica
  • Prodaju Di Lash Pro materijala za nadogradnju trepavica

Naša priča je dokaz da su bajke zaista moguće i da su čelična volja i vredan rad sve što vam je potrebno da tu bajku i ostvarite. Nadamo se da ćete negde između ovih redova prepoznati sebe i svoje snove, bez obzira čime se bavite, i biti inspirisani da započnete svoju novu poslovnu avanturu.

Ujedno, ovo nije kraj naše priče.

Ovo je tek početak!

Nastaviće se….