Cart

Kliknite na "Enter" da biste počeli sa pretragom

BASIC 1:1

Tip Edukacije: BASIC 1:1 tehnika ekstenzije trepavica. Grupna edukacija se održava u malim grupama od max 3-4 devojke.

*Cena jednodnevne GRUPNE obuke je: 230€ (u dinarskoj protivvrednosti)
*Cena GRUPNE dvodnedvne obuke je: 270€ (u dinarskoj protivvrednosti)
*(individualne edukacije se doplacuju 50€)

– Obezbeđen materijal za rad na obuci
– Sertifikat
– Poželjno je da imate svog modela
– Dobićete preporučenu cenu tretmana nakon završene obuke
– Obuka se sastoji iz: TEORIJSKOG I PRAKTIČNOG DELA

1. TEORIJSKI DEO EDUKACIJE:

– higijena oka i sterilizacija alata
– upoznavanje sa alatom i materijalima
– vrste ekstenzija i njihova podela
– prepoznavanje oblika oka klijenta i prilagođavanje vrsti ekstenzija
– „lash mapping“

2. PRAKTIČAN DEO EDUKACIJE:
Učimo vas najsavremenijoj tehnici rada prema bogatom iskustvu Di Lash Pro tehničara i edukatora, kao i prema radovima svetski priznatih majstora u ovoj sferi. Savladaćete brz salonski rad, pravilan smer postavljanja trepavica u odnosu na prirodnu dlaku i u odnosu na kožu gornjeg kapka, kako bi se izbeglo preplitanje i mršenje. Zatim, koja je količina lepka optimalna (kako bi izbegli efekat ulepljenih trepavica). Primenjujemo pravilan „mapping“ u odnosu na oblik oka klijenta. Nekoliko tehnika izolacije prirodnih trepavica i pravilnu izolaciju donjih trepavica, kao i način kako da sebi olakšate rad prilikom same pripreme oka.

Dobićete spisak potrebnih materijala za rad.

Na raspolaganju su Vam Di Lash Pro materijali, koji su vrlo pažljivo odabrani i svi materijali su oni sa kojima i mi radimo. Svi radovi na slikama na nasoj stranici na Instagramu i Facebook-u su radjeni sa Di Lash Pro materijalima. Na dan edukacije dobijate 20% popusta na početni set materijala. Početni set (tehnika 1:1) sadrži materijal za preko 40 tretmana. U setu je 6 kutija trepavica u pojedinačnim veličinama od 9-14mm, lepak Diamond 5ml, ravna pinceta, zakrivljena pinceta, paleta za trepavice, remover za skidanje trepavica, maskara četkice (10kom), swabs četkice za remover (10kom), prstenčići za lepak (20kom). Regularna cena je 19.060, a sa popustom od 20% je 15.248din. Tu je sve ono što je zaista potrebno u radu. Kasnije naši učenici trajno imaju 10% popusta na materijal.

Najbolje je da dovedete svog modela, ali ako niste u prilici mi ćemo obezbediti devojku. Bolje je da bude Vaš model da bi mogli da pratite kasnije kako se odvija ceo proces i da možete da uradite korekciju.

Nakon obuke Vi ste spremni za samostalni rad, ali naša saradnja tu tek počinje, jer nam nakon obuke šaljete fotografije svojih radova i stojimo Vam na raspolaganju za sva dalja pitanja, nedoumice i savete dok tehniku ne dovedete do savršenstva. Pored toga što ćete na obuci dobiti pravilne, savršeno osmišljene smernice koje ćete odmah moći da primenite na svom modelu, treba da imate na umu da je u ovom poslu 30% uspeha kvalitetna obuka, a vežba i praksa 70%.